-HEM-

 

 

Lite info om vem jag är och tanken med sidan.

Jag,Peter Bollnert,har som intresse att bygga kul och kanske lite udda bilar och har genom åren byggt lite av varje,mina första byggen var 2st beach buggys följt av några cal lookers och en vw typ3 notchback med volvo 240turbo motor i bak,många växellåds ras och helt livsfarlig på vägen men kul hade man!!
Sen gick jag ifrån vw för att bygga en fiat 600 med en hoj motor från en kawazaki ZX10. Den blev ett hop plock med opel kadett axel och egen framvagn med dubbla a-armar,öhlindämpare,motorn fram,hoj lådan osv.. En kul "gokart" på vägen som länsman hade många mindre trevliga åsikter om!!
Efter fiaten köptes en renault turbo 2 med mitt motor men även om det är en kul udda bil så såldes den innan den blev körbar..
Mitt i allt byggande så köptes en Urq-86 som blev bruksbilen som tyvärr såldes efter första vintern.
Efter alla bilar sålts en efter en utom fiaten som än idag finns kvar och rullar så köptes en till Urq-86 för att bygga kort SQ replika som alltid varit en dröm att äga men priserna på en äkta va höga så det blev till att bygga själv.
Efter det fick jag kontakt med Anders ACE Carlsson och efter lite övertalning fick jag möjligheten att mäta av hans A90 imsa GTO kaross för att bygga en replika av den (Se reportage).
Nu i skrivande stund är nästa projekt påbörjat,en replika av audi S1 i samarbete med Anders Carlsson.
Så nu består Audi vagnparken av en SQ,en Imsa GTO ,en A8 och en påbörjad S1:a!
Sidan är tänkt att visa kul audi byggen,träffar,länkar samt ett forum för att kunna diskutera audi med likasinnade.Skicka gärna in träffbilder och byggbilder som ni vill ha med här på sidan eller bara lite åsikter och ideer om vad som skulle kunna förbättras.

/MVH Peter Bollnert Bromma/Stockholm

 

 

 

 

Audimotorsport.se © 2006 • Privacy Policy • Terms Of Use